Poista tietosi
Evylla-sovelluksen ja sivuston evylla.app käyttäjät voivat poistaa tilinsä ja siihen liittyvät tiedot itse tai pyytää poistoa.
Poista tili ja tiedot itse
- Kirjaudu evylla.app-sivustolle Android-sovelluksessa tai selaimessa.
- Avaa Tietosuoja ja turvallisuus.
- Kirjoita DELETE vahvistaaksesi ja valitse „Poista tili pysyvästi“.
Pyydä poistoa sähköpostitse
Jos et voi kirjautua, kirjoita tietosuojaosoitteeseen ja ilmoita tilin sähköpostiosoite. Poistamme tilin ja siihen liittyvät tiedot.
Mitä poistetaan
Poistetaan Evylla-tili, profiilitiedot, yhdistetyt postilaatikot ja tunnukset, tuodut sähköpostit sekä tunnistetut ostot.
Mikä voi säilyä jonkin aikaa
Varmuuskopiot voivat yhä sisältää tiedot, kunnes kyseinen kopio korvataan tavanomaisessa kierrossa. Lakisääteisesti säilytettävät laskutus- ja maksutositteet säilyvät vaaditun ajan. Lyhyet palvelinlokit palvelevat käyttöä ja tietoturvaa ja niitä säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen.